ثبت نام|ورود به سيستم|نقشه سايت|راهنما
  انتخاب زبان:  

سیر دانش صدف: (10خط) 88781060 ، رهیاران دانش: (10خط) 88427100 ، سیر بهار دانش: (10خط) 88781060 ، تعالی دانش: (10خط) 88457517 ، ايميل: info@study2000.com

نظر شما درباره سايت ما چيست؟





به نظر شما كدام كشور برای تحصیل مناسب تر است؟








    تغییر شرایط ویزای ورودی برای ایرانیان به کشور مالزی

با توجه به قانون جدید اداره مهاجرت مالزی ویزای توریستی ورودی ایرانیان به کشور مالزی از 3 ماه به 14 روز کاهش یافت و طبق لیست ارائه شده اداره مهاجرت مالزی الیران در فهرست کشورهایی قرار گرفت که دو هفته می توانند به مالزی ورود نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر لینک زیر ببینید:

http://www.imi.gov.my/eng/perkhidmatan/im_Visa.asp

 

هزینه ویزای اقامتی کشور مالزی برای  کشورهای مختلف جهان را در لینک زیر می توانید ببینید:

http://www.imi.gov.my/eng/perkhidmatan/im_KadarBayaran.asp

 

 

 

 

نام كاربري:
    
رمز عبور:
    
هنوز در سايت عضو نشده‌ايد؟
جستجوي كاملتر